Online booking Location

Reserve

d’Vijff Vlieghen, culinary museum

WELCOME TO THE WEBSITE OF RESTAURANT D’VIJFF VLIEGHEN.

If you want to enjoy an excellent meal with a good glass of wine in a unique atmosphere, than restaurant d’Vijff Vlieghen is the right choice of restaurant for you!

Good food, great wines, unique interior, we like to call our restaurant a culinary museum, situated in the centre of Amsterdam, near the floating flowermarket and adjoining the Amsterdam canals. Where else can you have dinner whilst sitting under 4 original Rembrandt etchings, can antique Delft blue tiles be found and can rare 17th century glassware be admired. Indeed, in d’Vijff Vlieghen. Private dining, business dinner, group dinner but also a romantic dinner for 2 in one of our cosy corners is possible.

We are looking forward to welcoming you soon in The Five Flies Restaurant.

More about us


Reviews

4 recencies.
Beoordeling.
Annuleren.
 • ivo
  04-12-2014

  We hebben een prima stukje fazant gegeten. De meeste wijnen waren in de duurdere prijsklasse, maar we hebben toch een goede keuze kunnen maken. Als toeristen in Amsterdam vonden we de setting erg leuk.

 • Karin
  04-12-2014

  Super leuk gebouw met een hele ouderwetse maar mooie inrichting wat het restaurant een autentieke sfeer geeft. Het is ook leuk dat de mensen die er werken met trots van alles over het restaurant aan je kunnen vertellen. Er werden blijkbaar zelfs rondleidingen gegeven. Het is een hele ervaring om hier te komen eten. En dat is niet het enige goede aan dit restaurant, het eten is ook erg goed. Ze hebben ook wat aparte gerechten. Zoals de aardappel prei soep die ik als voorgerecht heb genomen en de fazant als hoofdgerecht! Beide smaakten voortreffelijk!

 • Tony
  28-11-2014

  De ossenhaas was voortreffelijk. Het voorgerecht tartaar van tonijn was ook lekker. De zeebaars was een erg kleine portie maar wel lekker. Het dessert Mandarijnen curd met pistache cake, merengue van yuzu en pepernoten roomijs was voortreffelijk. De ambiance van het restaurant sprak ons ook aan.

 • Frank
  28-11-2014

  In een prachtig oud pand middenin Amsterdam. Opvallend creatieve keukenbrigade. Heerlijk eten, wij hadden wild, en goed wijnadvies erbij. De bediening is heel kundig en vriendelijk, gaat soms helaas wel een beetje op de automatische piloot. De prijzen zijn heel redelijk! Een aanrader voor iedereen, privé of zakelijk, altijd goed.


Do you find it more comfortable if we call you back?

Please leave your phone number and the time of your preference.