Locatie

Reserveren

[contact-form-7 id="186" title="Reserveren"]

Groepen

Voor gezelschappen vanaf 12 personen heeft onze chef verschillende menu’s samengesteld. Indien u deze toegestuurd wil krijgen, kunt u deze opvragen door een e-mail te sturen naar vijffvlieghen@nh-hotels.com.

Wij beschikken over verschillende privéruimtes waarin u met uw gasten ongestoord kunt genieten van het diner. Het restaurant beschikt over 9 diverse ruimtes, ieder met een eigen unieke ambiance. De ruimtes variëren in capaciteit van 17 tot 80 personen. Het restaurant biedt in totaal plaats aan 300 gasten.

Zeker tijdens drukbezochte congressen is restaurant d’Vijff Vlieghen een perfecte locatie om uw internationale gasten mee naar toe te nemen. Wij zijn goed ingespeeld op het serveren van menu’s voor een internationaal publiek.

Het aanmeren per rondvaartboot behoort tot de mogelijkheden. Restaurant d’Vijff Vlieghen beschikt over een eigen aanlegsteiger aan de Singel. Een zeer bijzondere manier voor uw gasten om Amsterdam vanuit een ander perspectief te ontdekken. Tevens bestaat de mogelijkheid om een dinner cruise te boeken: genieten van verfijnde gerechten uit onze keuken, terwijl de boot door de grachten van Amsterdam vaart. Neem een kijkje op www.dinnercruise.nl.

Wij voorzien u graag van informatie over de mogelijkheden.


Privacy Policy