Menu d'Vijff Vlieghen

Winter 2024/2025

Ons Vijf Vlieghen specialiteitenmenu wordt met veel zorg bereid door onze keuken. Met streekgebonden producten is er volledig in stijl een 4, 5 of 6 gangen menu samengesteld.

€ 55,00 4 gangen
Met wijn
€ 94,00
Met keuze zoet of kaas
€ 7,00
€ 67,00 5 gangen
Met wijn
€ 113,00
Met keuze zoet of kaas
€ 7,00
€ 77,00 6 gangen
Met wijn
€ 131,00

Oesters

€ 6,00 Creuses de Zélande nr.3* Per stuk
€ 28,00 Creuses de Zélande nr.3* Per zes

Voorgerechten

€ 18,00 Steak Tartaar (80 gr) Eigeel, krokante kippenhuid en paprika
€ 17,00 Pekelvlees (Louman) Aardappel, bieslook en Vikingzout
€ 16,00 Dry aged koolrabi (v) Lavas, tomatenvinaigrette, kruiden en tomatencrumble
€ 19,00 Krabcocktail Komkommer, brioche, avocado en jenever cocktailschuim
€ 18,00 Terrine van gevogelte Gepocheerde peer, abrikooscompote en crostini
€ 17,00 Geschroeide pompoen (v) Vossenbessen, geitenkaasmouse en pecannoten
€ 17,00 Bloemkool (v) Texelse schapenkaas, piccalilly en nootmuskaat

Soep

€ 14,00 Soep van het seizoen

Hoofdgerechten

€ 38,00 Tournedos (180 gr) Duxelles en 15-uurs aardappel en rode wijnsaus
€ 29,00 Steak tartaar (150 gr) Eigeel, krokante kippenhuid en paprika
€ 29,00 Eendenborst Aardappelpuree, knolselderijfondant, sjalot en eenden jus
€ 25,00 Rode poonfilet Pompoen, peterselie en mosselsaus
€ 26,00 Tongschar Parelgort, ansjovis beurre blanc, oesterblad en truffel
€ 22,00 Gepofte knolselderij (v) Boekweit, witlof, topinamboer, appelstroop en bokbier
€ 23,00 Aubergine (v) Steranijs, auberginekaviaar, venkel en geitenkaas
Bijgerechten
Desem brood met roomboter
€ 5,50
Frites
€ 7,00
Seizoensgroenten
€ 7,00

Desserts

€ 11,00 Duindoornbes Jus van bloedsinaasappel, meringue, yoghurtijs en zure mat
€ 13,00 Donkere chocolademousse Sinaasappel panna cotta, VOC-kruiden cremeux en notenbiscuit
€ 13,00 Lemoncurd Frambozenijs, schuim van perzik, zoete mint-olie
€ 18,00 Kaas Selectie van Hollandse kazen met notenbrood en compote

Heeft u allergieën of dieetwensen, laat het ons weten!

Prijzen onder voorbehoud.