Menu d'Vijff Vlieghen
Winter 2024/2025
Ons Vijf Vlieghen specialiteitenmenu wordt met veel zorg bereid door onze keuken. Met streekgebonden producten is er volledig in stijl een 4, 5 of 6 gangen menu samengesteld.
€ 55,00 4 gangen
Met wijn
€ 94,00
Met keuze zoet of kaas
€ 7,00
€ 67,00 5 gangen
Met wijn
€ 113,00
Met keuze zoet of kaas
€ 7,00
€ 77,00 6 gangen
Met wijn
€ 131,00
Oesters
€ 6,00 Creuses de Zélande nr.3*
Per stuk
€ 28,00 Creuses de Zélande nr.3*
Per zes
Voorgerechten
€ 18,00 Steak Tartaar (80 gr)
Eigeel, krokante kippenhuid en paprika
€ 17,00 Pekelvlees (Louman)
Aardappel, bieslook en Vikingzout
€ 16,00 Dry aged koolrabi (v)
Lavas, tomatenvinaigrette, kruiden en tomatencrumble
€ 19,00 Krabcocktail
Komkommer, brioche, avocado en jenever cocktailschuim
€ 18,00 Terrine van gevogelte
Gepocheerde peer, abrikooscompote en crostini
€ 17,00 Geschroeide pompoen (v)
Vossenbessen, geitenkaasmouse en pecannoten
€ 17,00 Bloemkool (v)
Texelse schapenkaas, piccalilly en nootmuskaat
Soep
€ 14,00 Soep van het seizoen
Hoofdgerechten
€ 38,00 Tournedos (180 gr)
Duxelles en 15-uurs aardappel en rode wijnsaus
€ 29,00 Steak tartaar (150 gr)
Eigeel, krokante kippenhuid en paprika
€ 29,00 Eendenborst
Aardappelpuree, knolselderijfondant, sjalot en eenden jus
€ 25,00 Rode poonfilet
Pompoen, peterselie en mosselsaus
€ 26,00 Tongschar
Parelgort, ansjovis beurre blanc, oesterblad en truffel
€ 22,00 Gepofte knolselderij (v)
Boekweit, witlof, topinamboer, appelstroop en bokbier
€ 23,00 Aubergine (v)
Steranijs, auberginekaviaar, venkel en geitenkaas
Bijgerechten
Desem brood met roomboter
€ 5,50
Frites
€ 7,00
Seizoensgroenten
€ 7,00
Desserts
€ 11,00 Duindoornbes
Jus van bloedsinaasappel, meringue, yoghurtijs en zure mat
€ 13,00 Donkere chocolademousse
Sinaasappel panna cotta, VOC-kruiden cremeux en notenbiscuit
€ 13,00 Lemoncurd
Frambozenijs, schuim van perzik, zoete mint-olie
€ 18,00 Kaas
Selectie van Hollandse kazen met notenbrood en compote
Heeft u allergieën of dieetwensen, laat het ons weten!
Prijzen onder voorbehoud.